Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 05:18

خوراک بِه و شیشلیک

خوراک بِه و شیشلیک

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شیشلیک بره.................... 10 عدد

کره................... 1 قاشق سوپ‌خوری

موسیر................... 15 عدد

رب گوجه ...................1 قاشق سوپ‌خوری

نمک.................... به مقدار لازم

بِه...............2 عدد

رب انار..................... 1 قاشق سوپ‌خوری

فلفل شیرین .................1 قاشق چای‌خوری

جعفری خردشده برای تزیین....................... به مقدار لازم

روش‌تهیه

شیشلیک‌ها را با کره دو دقیقه تفت دهید، موسیرها را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید، رب گوجه‌فرنگی را افزوده و تا وقتی که رب به غذا رنگ دهد سرخ کنید، سپس به غذا نمک اضافه کرده و تا جایی که روی شیشلیک‌ها را بپوشاند آب بریزید و درِ قابلمه را بگذارید. کمی مانده به انتهای پخت، بقیه مواد را افزوده و تا زمانی که بِه‌ها نرم شوند خوراک را بپزید. هنگام سرو از جعفری برای تزیین استفاده نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزیخوراکشیشلیکخوراک بهخوراک بِه و شیشلیکطرز تهیه خوراک به و شیشلیک تعداد بازديد: 177 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است