Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 08:08

نودل با بوقلمون

نودل با بوقلمون

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

كره    ٥٠ گرم

پياز خرد کرده ١ عدد متوسط

سينه بوقلمون مکعبی خرد کرده   ١ پيمانه

سير له کرده  ١ حبه

گوجه فرنگى خرد کرده   ١ عدد

هويج خرد کرده  ١ عدد

كرفس خرد کرده   ١ شاخه

پيازچه خرد کرده  ٢ شاخه

قارچ ورقه‌ای خرد کرده   ٣ عدد

اورگانو   یک دوم  قاشق چايخورى

ريحان خرد کرده  ٢ شاخه

نمك و فلفل به میزان  لازم

نودل ١ بسته

براکلی برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

روش تهيه

کره و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذ ارید و تفت دهید.

آن‌گاه سینه بوقلمون و سیر را بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید.

سپس به میزان کافی آب بریزید و اجازه دهید تا بوقلمون بپزد.

اینک سبزیجات را اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.

در آخر اورگانو، ریحان، نمک، فلفل و نودل را افزوده و پس از حدود 5 دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.

برچسب ها: آشپزباشیسرمه جلیلیانواع غذا با گوشتنودل با بوقلمونغذا با گوشت ماکیانانواع غذا با نودلخوراک نودل و بوقلمونسوپ بوقلمون تعداد بازديد: 1014 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است