Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 08:56

پودینگ گوشت

پودینگ گوشت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ....................یک عدد

پیازداغ...............2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل................به میزان لازم

گوشت چرخ كرده................300 گرم

بیکینگ‌پودر................یک قاشق مرباخوري

شیر................سه‌چهارم پیمانه

جعفری................2 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری................یک‌سوم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی...............یک قاشق غذاخوری

کره...................25 گرم

محلول زعفران.................یک‌دوم قاشق مرباخوري

طرز تهیه

سفیده و زرده را جدا کنید. سفیده را جداگانه هم بزنید تا پوک شود. زرده را با چنگال کمی هم بزنید و به همراه پیازداغ، نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و کاملاً ورز دهید.

بیکینگ‌پودر را روی شیر بریزید و به همراه جعفری و آرد سوخاری به گوشت اضافه كرده و در انتها سفیده تخم‌مرغ را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. داخل ظرفی را سلفون كشيده، کمی چرب کنید و آرد سوخاری بپاشید. مایه گوشتی را روی آن پهن کنید. ظرف را با درپوش به مدت 6 تا 8 دقیقه با قدرت 50 درصد(متوسط) در دستگاه بگذارید تا مایه گوشتی بسته شود سپس آن را درون ظرف دیگری برگردانید و یا پشت و رو کنید. رب گوجه، کره و آب زعفران را 30 ثانیه با قدرت 100 درصد در دستگاه بگذارید و کمی آب به آن اضافه کنید و بعد روی گوشت بریزید.

ظرف را مجدداً بدون درپوش به مدت 4 تا 5 دقیقه با ترکیب گریل با مایکروویو 40 درصد،  روی سه پایه بلند فلزی قراردهید.

برچسب ها: پودینگپودر سوخاریزعفران تعداد بازديد: 157 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است