Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:41

تارت كیك میوه‌ای

تارت كیك میوه‌ای

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 100 گرم

 

كره 100 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 150 گرم

 

نمك 1 پینچ

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

 

خامه‌ فرم گرفته 150 گرم

 

میوه دلخواه به میزان لازم

 

مواد لازم رویه

 

آبمیوه 250 میلی‌لیتر

 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

 

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

قالب تارت كف برآمده به قطر 30 سانتیمتر را چرب و آردپاشی كنید. مایه خمیر، آب و یك قاشق چایخوری از شكر را در كاسه‌ كوچكی بریزید، روی آن را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید.

 آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم در آید، تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مایه خمیر عمل آمده را نیز اضافه كنید. اكنون آرد الك كرده، نمك و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مایه را در قالب بریزید و در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود. سپس آن را روی پنجره‌ سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود.

 اكنون وسط تارت را با خامه‌ فرم گرفته پر كنید و میوه‌ دلخواهتان را بچینید و مایه‌ رویه را با قلم مو روی میوه‌ها بمالید تا براق و درخشان شود.

روش تهیه‌ مواد رویه: آب‌میوه، آرد ذرت، ژلاتین و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و شفاف شود.

 

برچسب ها: تارتآموزش تارتشیرینی پزیشیرینی میوه ایانواع تارتطرز تهیه شیرینیطرز تهیه تارتمواد اولیه تارتدستور تارتلیلا آیانی صفتتارت كیكتارت میوه‌ای تعداد بازديد: 1120 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است