Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:17

تارت لیمو

تارت لیمو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

شکر 125 گرم

کره سرد و خرد کرده  200 گرم

اسانس وانیل  یک دوم قاشق چایخوری        

پوست لیموی رنده کرده  1قاشق چایخوری

نمک  1 پینچ

آرد  340 گرم

تخم‌مرغ  1 عدد درشت

مواد لازم میانی:

شکر 150 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

کره آبکرده  120 گرم

آرد ذرت  60 گرم

پوست پرتقال رنده کرده  از 1 عدد پرتقال

آب لیمو ترش  80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پيمانه)

خامه صبحانه  125 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ

روش تهیه خمیر: همه مواد را به جز تخم مرغ در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده‌ نان درآید. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید تا مواد خمیر شود. (چنانچه خمیر جمع نشد، قدری آب سرد به آن بیفزائید.) سپس خمیر را در قالب تارت به اندازه 20 در 30 سانتیمتر پهن کنید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد نمائید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر تارت را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 200درجهسانتیگراد بپزید. اکنون دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و تارت لیمو را 40-45 دقیقه در فر بپزید.

همینکه تارت خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در صورت دلخواه، با استفاده از شابلون و پودر شکر رویش را بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: شکر، تخم‌مرغ‌ها و زرده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه کره، آرد ذرت، پوست پرتقال و آبلیمو ترش را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خامه را افزوده و هم بزنید.

برچسب ها: انواع دسرانواع تارتآشپزباشیمژگان فرهنگتارت لیمو تعداد بازديد: 633 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است