Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:54

تارت مرنگ و بادام

تارت مرنگ و بادام

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای6-8 نفر

آرد ١٧٥ گرم

آرد برنج ٥٠ گرم

كره ١٥٠ گرم

پوست پرتقال رنده كرده ٢ قاشق چايخوری

زرده تخم مرغ  ١عدد

آب سرد  ٢قاشق سوپخوری

پرك بادام و شكلات آبكرده برای تزئين

مواد لازم ميانی:

شكلات ١٥٠ گرم

كره نرم  ٥٠ گرم

شكر دانه ريز  ٧٥ گرم

نشاسته ذرت ٢قاشق چايخوری

زرده تخم مرغ ٤عدد

پودر بادام  ٧٥ گرم

مواد لازم برای تهیه مرنگ:

سفيده تخم مرغ ٣عدد

شكر دانه ريز ١٥٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد و آرد برنج را در کاسه دستگاه غذا ساز بريزيد، كره و پوست پرتقال را به آن بيفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شكل خرده نان درآید.

آنگاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید تا خمير مناسبی حاصل شود. سپس خمیر به دست آمده را در قالب تارت به قطر ٢٣ سانتيمتر پهن كنيد و ٣٠ دقيقه در يخچال نگه دارید.

حالا روی خمير كاغذ روغنی بگذاريد و با حبوبات یا سرامیک‌های مخصوص رویش را سنگین کنید و ١٠ دقيقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزيد.

اکنون كاغذ روغني و حبوبات را برداريد و مایه ميانی را روی خمير بريزيد. اینک تارت را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه ديگر، در فر بپزید.

سپس مرنگ را روی مایه ميانی بريزيد و اندکی به آن فرم دهيد. آن‌گاه تارت را 10-15 دقیقة دیگر یا تا زمانيكه مرنگ طلایی رنگ شود، در فر بپزید.

روش تهیه مایه ميانی: شكلات را به روش بن‌ماری آب كنيد وكره و شكر را با همزن برقی بريزيد تا صاف و يكدست شود.

آنگاه نشاسته ذرت و زرده تخم‌مرغ را بيفزائيد و قدري هم بزنيد. حالا پودر بادام و شكلات آبکرده را اضافه كنيد.

روش تهیه مرنگ: سفيده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگيرد.

آنگاه سرعت همزن را کاهش دهید و شکر را کم کم به آن بيفزائيد تا مرنگ يكدست و براقی حاصل شود.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانانواع تارت و پایتارت خونگیتارت مرنگ و بادامآموزش تارت های خوشمزهتارت مرنگ تعداد بازديد: 1276 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟