Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:55

تارت آجیل

تارت آجیل

shooroshirin6

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 250 گرم

 

كره‌ سرد (خرد كرده) 150 گرم

 

شكر دانه‌ ریز 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

 

شكر 250 گرم

 

فندق 60 گرم

 

گردو 120 گرم

 

بادام 120 گرم

 

آرد 20 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و كره را به آن بیفزائید. آن‌گاه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید. سپس شكر، تخم‌مرغ، زرده‌ تخم‌مرغ، وانیلین و نمك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. پس از آن خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و در دو قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر، قرار دهید.

اكنون مایه‌ میانی را درون خمیر بریزید و رویش را صاف كنید. قالب‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بگذارید و تارت را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فرم گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینكه تارت خنك شد، در صورت دلخواه رویش را با آجیل بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: شكر و آجیل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آرد، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: تارت آجیلتارت آجیلیتارت مغزدارآموزش تارتمواد لازم تارت تعداد بازديد: 2804 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است