Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 21:01

تارت شكلات و پسته

تارت شكلات و پسته

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 100 گرم

 

پودر كاكائو 20 گرم (حدود 2 قاشق سوپخوری)

 

پسته‌ی خام 40 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 125 گرم

 

شكر 50 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم خمیر پسته

 

پسته‌ی خام 60 گرم

 

شكر 50 گرم

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

روغن مایع 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه‌ی شكلاتی

 

خامه 115 گرم

 

شیر 60 میلی لیتر

 

شكلات شیری خردكرده 150 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد درشت

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

ابتدا خمیر تارت را به این ترتیب آماده كنید. آرد، پودر كاكائو، پسته و نمك را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه كره را در كاسه‌ی دیگری بریزید و در حدود 3 دقیقه، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس شكر را بیفزائید و هم‌زدن را 2 دقیقه‌ی دیگر، ادامه دهید. حالا وانیلین و مخلوط آرد و پسته را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی، حاصل شود.

خمیر را در كیسه‌ی نایلونی، بگذارید و به مدت یك‌ساعت در یخچال، نگه‌دارید.

آن‌گاه خمیر را به ضخامت تقریبی یك ‌سانتیمتر، روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر، پهن كنید.

اضافه‌های خمیر را بگیرید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگه‌دارید.

سپس قالب را در فر گرم شده با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت 30 دقیقه نان تارت را بپزید و همینكه خنك شد، خمیر پسته را روی آن پهن كنید و با رویه‌ی شكلاتی، بپوشانید.

اینك تارت را به مدت 25-30 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. سپس صبر كنید تا تارت كاملاً خنك شود و بعد آن را با قدری پودر پسته بیارائید.

روش تهیه‌ی خمیر پسته: پسته، شكر و نمك را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز، بریزید و مخلوط كنید. سپس روغن را بیفزائید تا مواد به‌صورت خمیر در آید.

روش تهیه‌ی رویه‌ی شكلاتی

خامه و شیر را در ظرف مناسبی، روی حرارت بگذارید تا كمی گرم شود. سپس شكلات را بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید تا صاف و یكدست، شود.

حال آن را به مدت 10 دقیقه، كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

 

برچسب ها: آموزش تارتکیک و شیرینیشیرینی پزیانواع تارتخمیر تارتآشپزباشیتارت شكلاتتارت پستهرویه شکلاتی تعداد بازديد: 2341 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است