Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 خرداد 1398 - 23:37

تارت با شكلات مغزدار

تارت با شكلات مغزدار

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 130 گرم

 

كره سرد و خردكرده 90 گرم

 

شكر 60 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 2 عدد

 

مواد لازم میانی

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال  2 قاشق سوپخوری

 

شكر 165 گرم

 

شكلات سیاه آبكرده 60 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

خامه 160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

شكلات سیاه خردكرده 140 گرم

 

خامه اضافی 60 گرم

 

شكلات مغزدار برای تزئین 20 عدد 

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید. آن‌گاه آرد را در كاسه‌ای الك كنید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به شكل خرده نان در آورید. سپس شكر و زرده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و خمیر كنید.

 حالا خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه‌دارید. بعد خمیر را به ضخامت 3 میلی‌متر باز كنید و در قالب پهن كنید. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد نمائید.

با كاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید. اكنون قالب را از فر خارج كنید، كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید.

صبر كنید تا خمیر خنك شود و بعد مواد میانی را روی آن بریزید و بقیه مراحل را طبق دستور در روش تهیه مواد میانی دنبال كنید.

روش تهیه مواد میانی: تخم‌مرغ‌ها، پوست پرتقال، آب پرتقال، شكر، شكلات آبكرده، پودر كاكائو و خامه را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود.

 این مایه را روی خمیر سرد شده بریزید و صاف كنید. آن‌گاه در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بعد بگذارید كاملاً خنك شود.

حالا شكلات خردكرده و خامه اضافی را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا سس یكدستی حاصل شود. همین‌كه سس قدری خنك شد، آن را روی كرم درون قالب بریزید و تارت را به مدت تقریبی 3-4ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

اكنون آن را با شكلات مغزدار نصف‌كرده تزئین كنید.

 

برچسب ها: تارتآموزش شیرینیآموزش تارتشیرینی پزیانواع تارتطرز تهیه تارتمواد اولیه تارتطرز تهیه شکلاتدستور تارتلیلا آیانی صفتتارت با شكلات مغزدار تعداد بازديد: 1044 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است