Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:14

تارت عسل و موز کاراملی

تارت عسل  و موز کاراملی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت

آرد ۲۲۵ گرم

پودر شکر ۱۵۰ گرم

نمک ۱ پینچ

کره 125 گرم

زرده تخم مرغ ۱ عدد

خامه صبحانه ۲ قاشق چایخوری

آب سرد ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

شکر  50 گرم

عسل  100 گرم

شیر  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

زرده تخم‌مرغ  2 عدد

اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت   45 گرم

خامه فرم گرفته  250 گرم

 مواد لازم رویه

موز برش خورده  6 عدد

شکر   100 گرم

پودر نارگیل و عسل برای روی تارت به میزان لازم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، پودر شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید و کره را به آن بیفزائید.

آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس زرده تخم مرغ، خامه و آب سرد را اضافه کنید تا مواد خمیر شود.

خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و ۱ ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را در ۶ قالب مربع تارت به اندازه ۱۵ سانتیمتر قرار دهید و رویشان را با کاغذ روغنی و قدری حبوبات بپوشانید.

اکنون تارت را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و بعد کاغذ و حبوبات را بردارید و 1۰ دقیقه دیگر تارت را بپزید تا طلائی رنگ شود. همینکه تارت کاملا خنک شد، داخلشان را با مایه میانی پر کنید و دست‌کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.

هنگام مصرف، روی تارت را با برشی از موز کاراملی، قدری پودر نارگیل و عسل بیارائید.

روش تهیه مایه میانی

شکر، عسل و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.

آنگاه زرده تخم‌مرغ‌‌هارا درکاسه همزن برقی بریزید واسانس وانیل و نشاسته ذرت را به آن بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید.

سپس ۱ پیمانه از مخلوط شیر را به تخم مرغ بیفزائید و هم بزنید و بعد آن را به باقیمانده شیر افزوده و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

همینکه کرم کاملاً خنک شد، خامه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود .

روش تهیه مواد رویه

روی موزها شکر بپاشید و رویشان را با تورچ کاراملی کنید.

برچسب ها: تارتتارت میوهآشپزباشیتارت موزیتارت کاراملشور و شیرینتارت عسل و موز کاراملیتارت عسل تعداد بازديد: 1049 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است