Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:12

تارتلت گردو و پنیر

تارتلت گردو و پنیر

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 240 گرم

 

كره 125 گرم

 

آرد 150 گرم

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

مارمالاد توت فرنگی برای تزئین به میزان لازم

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

شكر قهوه‌ای 150 گرم

 

كره آبكرده 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

گردوی خرد كرده 120 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

پنیر خامه‌ای و كره را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. حالا قالب‌های مینی مافین را چرب كنید و داخل قالب‌ها را با خمیر فراهم كرده بپوشانید.

حالا قالب را دوباره به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. اكنون درون خمیر‌ها را با مواد میانی پر كنید و تارتلت‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. تارتلت‌ها را از قالب درآورید و با مارمالاد و خلال پسته بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: تارتلت گردو و پنیرمواد لازم تارتلت گردو و پنیرآموزش تارتلت گردو و پنیرروش تهيه تارتلت گردو و پنیرآشپزي با گردو تعداد بازديد: 1782 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است