Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 23:30

مینی‌تارت سیب

مینی‌تارت سیب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره‌ی نرم......................170 گرم

پنیر خامه‌ای...............85 گرم

آرد.................250 گرم

 

مواد میانی:

شکر قهوه‌ای..................150 گرم

تخم‌مرغ   ................. یک عدد، کوچک

کره‌ی نرم...................یک قاشق غذاخوری

نمک........................یک هشتم قاشق مرباخوری

دارچین................یک‌دوم قاشق مرباخوری

سیب خرد شده..................یک پیمانه

گردو.................40 گرم

 

روش‌تهیه

ابتدا قالب‌های کوچک مافین را چرب کرده، کنار بگذارید. کره و پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یک‌دست شود. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر جمع شده و به شکل توپ در آید. بعد خمیر آماده را داخل نایلون قرار داده و برای 15 دقیقه در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، خمیر را به 32 قسمت مساوی تقسیم کرده و آن‌ها را داخل قالب‌های مافین کوچک چرب شده، باز کنید و داخل آن‌‌ها را با مواد میانی آماده شده ذیل پر کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

طرز تهیه مواد میانی:

شکر قهوه‌ای، تخم‌مرغ،  کره، نمک و دارچین را با هم مخلوط کرده و بعد سیب پوست گرفته‌ی خرد شده و گردو را نیز اضافه نموده و بخوبی مخلوط کنید.

یادآوری

در صورت تمایل می‌توانید ابتدا خمیر را روی سطح کمی آرد پاشیده باز نموده و به وسیله‌ی کاتر و به اندازه‌ی قالب‌های کوچک مافین برش زده سپس برش‌ها را داخل قالب‌های فوق قرار دهید.

برچسب ها: دسرتارتسیبپنیر خامه ایتارت سیبدارچینشکر قهوه ای تعداد بازديد: 315 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است