Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 19:33

تارت ایتالیایی با پنیر ریکوتا

تارت ایتالیایی با پنیر ریکوتا

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

آرد 300 گرم

بیکینگ‌پودر  2 قاشق چایخوری

شکر 55 گرم

کره خرد کرده 125 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

 مواد لازم رویه

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

بادام و یا دانه کاج 2 قاشق سوپخوری

مواد  لازم میانی

پنیر ریکوتا یا پنیر محلی بی‌نمک   450 گرم

شکر  75 گرم

آب پرتقال  2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ  3 عدد

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری

آرد 1 قاشق سوپخوری

مربای پوست پرتقال بدون شربت 55 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد، بیکینگ‌پودر و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را بیفزائید. دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

(می‌توانید بدون کمک گرفتن از دستگاه غذاساز نیز این خمیر را فراهم کند و با نوک انگشتانتان کره را با مواد خشک مخلوط کنید).

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود.

سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و در حدود نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

حالا دوسوم از خمیر را در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به اندازه 10×34 سانتیمتر پهن کنید و مایه میانی را رویش بریزید.

باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز کنید و نوارهای باریکی به عرض تقریبی 5/1 سانتیمتر از آن برش دهید.

اکنون نوار‌های خمیر را به شکل زیبایی روی مایه میانی بچینید و رویشان زرده تخم‌مرغ بمالید.

سپس قالب را روی سینی قرار دهید و روی تارت، بادام و یا دانه کاج بپاشید.

اینک تارت را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه فر را خاموش کنید و در آن را نیمه‌باز بگذارید تا تارت خنک شود. حالا تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه مایه میانی

پنیر، شکر، آب پرتقال، تخم‌مرغ‌ها، پوست پرتقال و آرد را در کاسه مناسبی بریزید  و با همزن برقی اندکی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آن‌گاه همزن را خاموش کنید و مربای پوست پرتقال را به آن بیفزائید.

برچسب ها: آشپزباشیشور و شیرینتارت ایتالیایی با پنیر ریکوتاتارت ایتالیاییتارت با پنیر ریکوتاتارت شیرینی تعداد بازديد: 1564 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است