Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:08

پای سیب كرمدار (ایتالیایی)

پای سیب كرمدار (ایتالیایی)

shooroshirin5

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

سیب سبز یا قرمز یا زرد 2 عدد (525 گرم)

 

شكر قهوه‌ای برای پاشیدن روی سیب به میزان لازم

 

خمیر میل‌فوی 400 گرم (2 ورق)

 

مواد لازم كرم پاتیسیر

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

شكر 60 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

پوست سیب‌ها را بگیرید، دانه‌هایش را درآورید و سیب‌ها را از وسط نصف كنید. آن‌گاه برش‌های موازی روی سیب‌ها ایجاد كنید به گونه‌ای كه این برش‌ها عمیق نباشند و سیب خرد نشود! حالا سیب‌ها را روی سینی پوشیده از كاغذ بگذارید، رویشان شكر قهوه‌ای بپاشید و 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

سپس سیب‌ها را روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا خنك شوند. اكنون نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و دایره‌ای به قطر 25 سانتیمتر از آن ببرید و در قالب كمربندی چربكرده به قطر 20 سانتیمتر پهن كنید تا كف و دیواره‌ی قالب از خمیر پوشیده شود.

روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ كنید و كرم پاتیسیر را رویش بریزید و صاف كنید. اینك به آرامی سیب‌ها را روی كرم بگذارید، لبه‌‌های خمیر را قدری مرطوب كنید و در صورت دلخواه قدری شكر قهوه‌ای و دارچین روی سیب‌ها بپاشید.

سپس از باقیمانده‌ی خمیر دایره‌‌ای به قطر 23 سانتیمتر ببرید و از اطرافش

2/5 سانتیمتر را سالم و دست نخورده نگه دارید ودر وسط آن خطوطی موازی یكدیگر به عرض تقریبی 2 سانتیمتر ایجاد كنید و آن را روی سیب‌ها بیندازید. لبه‌های دو خمیر را به هم بچسبانید و رویش زرده‌ی تخم‌مرغ بمالید.

آن‌گاه قالب را در فر گرم شده با دمای 200درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت 45 دقیقه، پای را بپزید. حال پای را در قالب خنك كنید و بعد از قالب درآورید و رویش مارمالاد زردآلو بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید.

روش تهیه‌‌ی كرم پاتیسیر

شیر را بجوشانید و زرده‌های تخم‌مرغ، شكر، آرد و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه شیر را كم‌كم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و مایه‌ی فراهم‌كرده را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید.

حالا آن را پیوسته هم بزنید تا كرم غلیظ شود. سپس رویش را با نایلون محافظ بپوشانید تا كرم رویه نبندد!

 

برچسب ها: آموزش پایپای میوهانواع پایشیرینی پزیپای سیبپای کرمدارکرم پاتیسیرخمیر میل فوی تعداد بازديد: 1116 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پای چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است