Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 01:01

پای گیلاس

پای گیلاس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8  نفر

آرد 230 گرم

پودر شکر 40 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره سرد (خرد کرده)  110 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آب یخ 2 تا 3 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

کره 100 گرم

پودر شکر 110 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

آب آلبالو 2 قاشق سوپخوری

پودر بادام 110 گرم

آرد 25 گرم

گیلاس بدون هسته 80 گرم

خلال پسته برای تزئین

آشپزباشی - آرزو گنجی

آرد، پودر شکر و وانیلین را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، کره را بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده‌نان در‌آید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب یخ را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر باز کنید و در قالب مخصوص پای به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید به گونه‌ای که خمیر کف و دیواره قالب را بپوشاند.

سپس مایه میانی را روی خمیر بریزید و گیلاس‌ها را روی آن بچینید. سپس پای گیلاس را به مدت تقریبی40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید اینک پای گیلاس را با خلال پسته بیارائید.

روش تهیه مایه میانی: کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و با همزن برقی بزنید. سپس آب آلبالو، پودر بادام و آرد را افزوده و مخلوط کنید.

برچسب ها: تارت و پایانواع پایآشپزباشیپای گیلاسآرزو گنجیدسرهای خوشمزه تعداد بازديد: 609 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است