Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:38

تارتلت گردو و سیب

تارتلت گردو و سیب

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 60 گرم

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

آرد 170 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیب رنده‌كرده  100 گرم

 

مواد لازم رویه

 

خامه 125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

عسل 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

گردوی برشته و خردكرده یك و یك‌دوم پیمانه

 

آشپزباشی-  مریم امیری

 

كره، شكر قهوه‌ای و تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه عسل را بیفزائید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا آرد را با بیكینگ‌پودر و دارچین مخلوط كنید و به مایه بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون سیب را نیز درون مایه بریزید و مخلوط كنید.

سپس مایه فراهم كرده را در قالب‌های چربكرده تارتلت بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر گرم‌شده  با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. تارتلت‌ها را بعد از 10 دقیقه از قالب جدا كنید و بگذارید خنك شوند. اینك مواد رویه را در آنها بریزید و برای پذیرائی در ظرف بچینید.

روش تهیه مواد رویه: خامه، شكر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت قرار دهید و به مدت تقریبی 4-6 دقیقه بجوشانید تا كاراملی رنگ شود. سپس گردو را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: تارتلتآموزش تارتلتتارتلت گردوشیرینی پزیآشپزباشیمریم امیریتارتلت گردو و سیبروش تهیه تارتلت تعداد بازديد: 1547 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است