Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:45

تارتلت گردو و فندق

تارتلت گردو و فندق

shooroshirin1

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 185 گرم

 

پودر شكر 55 گرم

 

بادام آسیاب كرده 30 گرم

 

كره‌ سرد و خردكرده 125 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

فندق برشته 50 گرم

 

گردو برشته 70 گرم

 

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

كره‌ نرم 40 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

میپل سیروپ 180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

4 قالب یارتلت به قطر 10 سانتیمتر را چرب كنید. آرد، پودر شكر و بادام را در كاسه‌ای بریزید، كره‌ خردكرده را بیفزائید و مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. سپس زرده‌ تخم‌مرغ را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را درون كیسه‌ نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه‌دارید. بعد خمیر را درون قالب‌ها پهن كنید و با كاغذ و حبوبات بپوشانید. آن‌گاه قالب‌ها را در سینی بچینید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه خمیر را بپزید.

سپس كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه‌ دیگر خمیر را بپزید. اكنون صبر كنید تا نان تارت خنك شود و بعد مواد میانی را رویش بریزید و 25 دقیقه‌ دیگر در فر بپزید.

روش تهیه‌ مواد میانی: همه‌ مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: تارتلتآموزش تارتلتتارتلت گردوتارتلت فندقانواع تارتلتتهیه تارتلتمواد تهیه تارتلت تعداد بازديد: 694 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است