Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:29

تارت انجير

تارت انجير

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8  نفر

آرد ٢٠٠ گرم

نمك  یک‌دوم  قاشق چایخوری

شكر یک‌دوم  قاشق چایخوری

كره سرد (خرد کرده) ١١٥ گرم

آب سرد یک‌چهارم پیمانه

مواد لازم ميانی:

فندق برشته و خرد کرده ١٠٠ گرم

شكر ٨٠ گرم

نمك یک هشتم قاشق چایخوری

پوست ليمو (رنده کرده) یک‌دوم قاشق چایخوری

كره نرم شده ١٢٠ گرم

تخم‌مرغ ٢ عدد

وانيل شكری یک‌دوم قاشق چایخوری

انجير ورقه‌ای خرد کرده ٨ عدد

آشپزباشی - محیا ربیعی

آرد، نمک و شكر در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، کره را بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. آن‌گاه آب سرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و در حدود 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب 25 سانتیمتری که بهتر است کف و دیواره‌‌اش جدا باشد، پهن کنید.

به گونه‌‌ای که خمیر کف و دیواره قالب را بپوشاند. اکنون روی خمیر چنگال بزنید و آن را 30 دقیقة دیگر در یخچال نگه دارید.

اینک فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی خمیر را با کاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید تا هنگام پختن، خمیر پف نکند!

آن‌گاه خمیر تارت را 30 دقیقه در فر بپزید و بعد کاغذ و حبوبات را بردارید و 5-10 دقیقه دیگر، تارت را بپزید.

همینکه تارت خنک شد، داخلش را با مایه میانی پر کنید و با انجیر بیارائید سپس دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و 45 دقیقه دیگر، تارت را در فر بپزید.

همینکه تارت انجیر خنک شد در صورت دلخواه رویش پودر شکر بپاشید.

روش تهیه مایه میانی: فندق را آسیاب کنید و بعد شکر، نمک و پوست لیمو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه کره، تخم‌مرغ‌ها و وانیل شکری را افزوده و مخلوط سازید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

برچسب ها: تارت و پایانواع تارتآشپزباشیمحیا ربیعیدسر خوشمزهدسرهای مدرنتارت خوشمزهتارت انجیر تعداد بازديد: 1858 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است