Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:00

پای پاستا

پای پاستا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن  2 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده  1 عدد

 

گوجه فرنگی خردكرده  400 گرم

 

رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری

 

سبزی‌های معطر  2 قاشق چایخوری

 

شكر  1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

پاستا  175 گرم

 

پنیر پارمزان  2 قاشق سوپخوری

 

نان كوبیده                2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس سفید

 

كره  50 گرم

 

آرد  50 گرم

 

شیر  500 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی

 

در تابه مناسبی روغن بریزید، روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی، رب، سبزی‌ها، شكر، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید. درِ تابه را ببندید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید.

پاستا را در آب‌جوش و نمك بپزید و آبكش كنید. اكنون آن را با مواد یادشده مخلوط كنید و در ظرف نسوزی بریزید. آن‌گاه سس سفید، پنیر و نان كوبیده را روی آن بریزید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 190 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه بپزید.

روش تهیه سس سفید

كره را در ظرف مناسبی، بریزید و روی اجاق آب كنید. آرد را در آن قدری تفت دهید. سپس شیر را اضافه نمائید و مرتب هم بزنید تا سس، غلیظ شود. اكنون نمك و فلفل را بیفزائید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپایآشپزباشیپای پاستاروش تهیه پای پاستاپای با پاستامواد لازم پای پاستا تعداد بازديد: 1151 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟