Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:41

تارت آلبالو

تارت آلبالو

shooroshirin5

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 250 گرم

 

كره‌ی سرد و خرد كرده 125 گرم

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 پینچ

 

خامه‌ی ساده 2 قاشق سوپخوری

 

آب سرد 1-2 قاشق سوپخوری

 

خرده‌نان 2 قاشق سوپخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 150 گرم

 

آرد ذرت دو و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

آلبالوی هسته گرفته 750 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید، كره، شكر و نمك را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط نمائید. آن‌گاه خامه و آب سرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. در این میان مواد میانی را فراهم كنید.

حالا نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن نمائید و بعد خرده‌نان را روی خمیر بپاشید.

اكنون مواد میانی خنك شده را بیفزائید و با باقیمانده‌ی خمیر، روی تارت را بپوشانید. اینك اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و دو لبه‌ی آن را به هم بچسبانید.

حال روی خمیر زرده‌ی تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی

پوست لیمو، آبلیمو، شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و آب باقیمانده از آلبالوها را به آن بیفزائید.

آن‌گاه ظرف را روی حرارت قرار دهید و مخلوط را پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود. سپس آلبالوها را بیفزائید و بعد از چند دقیقه، از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: آموزش تارتشیرینی پزیآموزش قنادیانواع تارتتارت آلبالوتارت میوهمواد میانی تارت تعداد بازديد: 2313 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است