Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:59

تارتلت كرمدار سیب

تارتلت كرمدار سیب

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 كره 200 گرم

 

پودر شكر 80 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 400 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

سیب 2 عدد درشت

 

مواد لازم میانی:

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر 120 گرم

 

شیر 300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

قالب‌های تارتلت را چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آن‌گاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس آرد و وانیلین را بیفزائید تا مایه خمیر شود. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب پهن كنید.

پوست سیب‌ها را بگیرید و خلالی خرد كنید. آن‌گاه سیب را در قالب‌ها روی خمیر بچینید و مواد میانی را به طور مساوی روی سیب‌ها بریزید. حال قالب‌ها را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 35-40 در فر بپزید.

روش تهیه مواد میانی: تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه شیر و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: تارتتارتلت کرمدارانواع تارتلتتارتلت كرمدار سیبتارتلت سیب تعداد بازديد: 845 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است