Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 آبان 1396 - 07:37

پای شكلات و مرنگ

پای شكلات و مرنگ

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 بیسكویت شكلاتی آسیاب كرده 250 گرم

 

كره آبكرده 100 گرم

 

مواد لازم میانی:

 

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر ریز 4 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری

 

شیر 625 میلی‌لیتر (دو و یك‌دوم پیمانه)

 

شكلات سیاه یا شیری آبكرده 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه مرنگ:

 

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر ریز 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب پای به قطر 23 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید. آن‌گاه مایه میانی را فراهم كنید و آن را در قالب پای، روی بیسكویت بریزید. سپس مرنگ را فراهم نمائید و روی مایه میانی بریزید.

بعد به كمك پشت قاشق روی مرنگ را به شكل زیبائی بیارائید. حالا قالب را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و پای را به مدت تقریبی 30دقیقه، یا تا زمانیكه روی مرنگ طلائی رنگ شود بپزید.

روش تهیه مواد میانی: زرده تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید، وانیلین و آرد ذرت را بیفزائید و اندكی از شیر را به آن اضافه كنید. آن‌گاه باقیمانده شیر را بجوشانید و روی مایه تخم‌مرغی بریزید.

سپس همه مایه را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا شكلات را به آن بیفزائید.

روش تهیه مرنگ: سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه شكر را كم‌كم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید.

یادآوری: میل كردن این دسر، چه گرم و چه سرد بسیار مطلوب و گوارا است.

 

برچسب ها: پای شكلات و مرنگپای مرنگ و شکلاتپای شکلاتپای مرنگپای شکلاتی تعداد بازديد: 437 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است