Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:23

مینی پای فندق و مربا

مینی پای فندق و مربا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 18 عدد

آرد ٢٢٥ گرم

پودر فندق بوداده  ٧٥ گرم

پودر شكر ٨٠ گرم

پودر دارچين یک‌چهارم قاشق چایخوری

كره  سرد (خرد کرده) ١٨٥ گرم

زرده تخم مرغ ١ عدد

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

سفيده  تخم‌مرغ همزده ١ عدد

مربای توت فرنگی يا مربای دلخواهتان به ميزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

آرد، فندق، پودر شكر و دارچين را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید. كره را بيفزائيد و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب سرد را بیفزائید تا خمير مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا هر بار تکه کوچکی از خمیر را بردارید و آن را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و 3 دقیقه در فریزر قرار دهید.

اکنون خمیر را با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید و آنها را در قالب‌های کوچک پای بگذارید (قالب مینی مافین).

اینک مربای دلخواهتان را در خمیر بریزید و رویش را با باقیمانده خمیر به این ترتیب بپوشانید. باقیمانده خمیر را به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید و بعد مرکز این دایره‌ها را با برشگر کوچکتری سوراخ کنید.

آن‌گاه به لبه‌های خمیر سفیده تخم‌مرغ بمالید و خمیر میان تهی را روی مارمالاد بگذارید و لبه‌های دو خمیر را به هم بچسبانید.

سپس پای را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. حالا پای را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید. همینکه پای کاملا خنک شد، رویشان پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: تارت و پایآشپزباشیمحیا ربیعیمینی پای فندق و مرباپای فندقپای خوشمزهتارت و پای خانگی تعداد بازديد: 984 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است