Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 شهریور 1399 - 14:10

شیرینی پفکی فندق و بادام

شیرینی پفکی فندق و بادام

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 50 عدد 

كره ٦٠ گرم

شكر نرم و دانه ریز ٢٢٥ گرم

خامه ٢١٠ گرم

آرد ٣٠ گرم

پودر بادام ٥٠ گرم

مخلوط بادام و فندق خرد کرده ٣٠٠ گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

كره، شكر و خامه را در ظرف كوچك و مناسبی بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر كاملا حل شود و از اطراف به نقطۀ جوش برسد.

آن گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد، پودر بادام و مغز ها را به مایۀ فراهم کرده بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس هر بار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از این مایه بردارید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی چربکردۀ شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی، قرار دهید.

حالا شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

می‌توانید از قالب های چرب کردۀ مینی تارت یا مینی كاپ كیك نیز استفاده كنید تا شیرینی ها یك اندازه باشند.

برچسب ها: شیرینی بادامیدستور تهیه شیرینیشیرینی پزیشیرینی فندقیشیرینی پفکیآشپزباشیشور و شیرینشیرینی پفکی فندق و بادام تعداد بازديد: 667 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است