Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:52

ماکارون بلوبری

ماکارون بلوبری

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 16 عدد

بادام آسیاب کرده 75 گرم

پودر شکر نرم و الک کرده 115 گرم

آرد ذرت 12 گرم

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد درشت (حدود  120 گرم)

شکر دانه ریز 50 گرم

اسانس بلوبری یک‌دوم قاشق چایخوری

رنگ آبی خوراکی به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش:

خامه صبحانه 100 گرم

شکلات تلخ یا شیری خرد کرده 150 گرم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

بادام، پودر شکر و آرد ذرت را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را به مدت 15 ثانیه روشن نگه دارید. آن‌گاه این مخلوط را الک کنید و کنار بگذارید.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

سپس شکر را کم‌کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید (مرنگ می‌باید صاف و براق باشد) اکنون اسانس و رنگ را افزوده و مخلوط سازید.

آن‌گاه مخلوط بادام را در سه نوبت به مرنگ بیفزائید و بالیسک یا کاردک پلاستیکی، مخلوط کنید.

سپس مایه به دست آمده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی صفحه مخصوص ماکارون یا صفحه سلیکونی قرار دهید.

حالا سینی را چند بار روی میز بزنید تا چنانچه هوایی داخل ماکارون باشد، خارج شود. اکنون ماکارون را نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید و پس از آن به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه ماکارون خنک شد، آنها را دو تا دوتا با کرم گاناش به هم بچسبانید.

روش تهیه کرم گاناش: خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. همینکه کرم خنک و سفت شد، آن را مصرف کنید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌‌توانید ماکارون را در جعبه‌های شکلاتی دست ساختتان قرار دهید.

برچسب ها: انواع ماکارونافسانه ظروفیاشپزباشیماکارون بلوبری تعداد بازديد: 1548 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است