Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:54

برش های شكلات و بادام زمینی (بدون فر)

برش های شكلات و بادام زمینی (بدون فر)

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

ویفر شكلاتی خرد كرده 300 گرم

 

جوی پرك 150 گرم

 

پودر شكر 200 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره‌ی آبكرده و خنك شده 150 گرم

 

كره‌ی بادام‌زمینی كرانچی 250 گرم

 

كره‌ی بادام‌زمینی نرم 180 گرم

 

شكلات شیری آبكرده 250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

قالبی را به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید به گونه‌ای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از اطراف قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه ویفر، جوی پرك، پودر شكر و نمك را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و مخلوط كنید.

حالا كره، كره‌ی بادام زمینی كرانچی و 150 گرم از كره‌ی بادام زمینی نرم را به مواد خشك بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس شكلات را به آن اضافه كنید و مایه‌ی به دست آمده را در قالب بریزید.

اكنون قالب را به مدت 30-60 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد با چاقوی گرم ببرید و با باقیمانده‌ی كره‌ی بادام زمینی بیارائید.

یادآوری: در كره‌ی بادام زمینی كرانچی، تكه‌های بادام‌زمینی نیز وجود دارد. از این رو به آن كرانچی گفته می‌شود.

 

برچسب ها: شیرینی بادام زمینیآموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی برشیآموزش قنادیبرش های شكلات و بادام زمینی تعداد بازديد: 1991 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است