Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:28

بیسكویت فنجانی

بیسكویت فنجانی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

کره نرم 175 گرم

 

شكر 80 گرم

 

آرد 150 گرم

 

آرد ذرت 30 گرم

 

مارمالاد تمشك یا آلبالو به میزان لازم

 

پودر شكر به میزان لازم

آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه بیفزائید.

حالا مایه به دست آمده را در كیسه شیرینی‌پزی، دارای ماسوره كنگره‌دار، بریزید و گل‌های كوچكی از آن را در كپسول‌های كوچك كاغذی، بگذارید. كپسول‌ها را در قالب كوچك مافن قرار دهید و قالب را در فر بگذارید.

بیسكویت‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید و بعد روی پنجره سیمی، بچینید تا خنك شوند. اینك روی بیسكویت‌ها، پودر شكر بپاشید و قدری مارمالاد بگذارید. بیسكویت‌ها را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.‌

 

برچسب ها: آموزش شیرینیبیسكویتطرز تهیه بیسكویتآموزش بیسكویتانواع بیسكویتمواد اولیه بیسكویتبیسكویت فنجانی تعداد بازديد: 1403 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است