Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 08:22

شيرينی كشمشی

شيرينی كشمشی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پودر قند......................300 گرم

روغن جامد...................100 گرم

روغن مايع............... 50 گرم

تخم‌مرغ...............3 عدد

آرد................250 تا 300 گرم

وانيل.........................يك هشتم قاشق چايخوري

كشمش......................150 گرم

آب............... 100 گرم

روش‌تهیه

پودر قند را با روغن مايع و روغن جامد مخلوط كرده و با همزن آنقدر بزنيد تا سفيد رنگ شود. تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه كرده و مرتب هم بزنيد. همزن را خاموش كرده و آرد، وانيل و كشمش را اضافه كنيد. در آخر آب را يكجا اضافه كنيد. درون سيني فر كاغذ روغني بيندازيد. مواد شيريني را داخل قيف ماسوره‌دار سادة بزرگ بريزيد و با فاصله و به اندازه‌هاي كوچك در سيني بگذاريد. فر را از قبل گرم كنيد. سپس شيريني‌ها را داخل فر با دماي 175 درجة سانتيگراد به مدت 10 تا 15 دقيقه بگذاريد تا بپزد.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیشيرينی كشمشیطرز تهیه شيرينی كشمشی تعداد بازديد: 483 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است