Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 مهر 1397 - 02:01

کلوچه کنجدی

کلوچه کنجدی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 عدد

تخم‌‌مرغ 2 عدد

شکر دانه‌ریز 200 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

پودر هل اندکی

کره آبکرده 200 میلی‌لیتر

آرد 450 گرم

شیر خشک قنادی 75 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه مخلوط کنجدی:

کنجد 250گرم

شیر 4 قاشق سوپخوری (250 گرم )

شکر1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

تخم‌مرغ‌ها، شکر، وانیل و هل را با همزن برقی بزنید تا یکنواخت شود و بعد کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه مخلوط الک‌کرده آرد، شیر خشک و بیکینگ‌پودر را کم‌‌کم به تخم‌مرغ‌های همزده بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد!

چنانچه خمیر چسبنده بود، آرد بیشتری به آن بیفزائید. سپس روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید.

حالا هر بار به اندازه گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و آن را به شکل توپ درآورید و بعد با فشار دست رویش را اندکی تخت کنید.

اکنون دو طرف خمیر را در مخلوط کنجدی بزنید و با فاصله از هم در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

اینک کلوچه‌های کنجدی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.(پس از پخت اطراف کلوچه‌ها می‌باید طلایی رنگ شود).

کلوچه‌های کنجدی را تا خنک شدن کامل،‌از سینی خارج نکنید و بعد از خنک شدن، در ظرف دربسته نگه‌داری کنید.

روش تهیه مخلوط کنجدی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.

یادآوری: می‌توانید کلوچه‌های کنجدی را به مدت 1 هفته در ظرف در دار نگه‌داری کنید.

   

برچسب ها: آشپزباشیآموزش پخت کلوچهکلوچه عربیکلوچه کنجدیشیرینی عربیکلوچه خوشمزهآرزو مقدم تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است