Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 20:40

شكلات مثلثی بادامی

شكلات مثلثی بادامی

shooroshirin5

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

شكلات سفید خردكرده 115 گرم

 

كره 50 گرم

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

پودر شكر 115 گرم

 

بادام برشته و خردكرده 75 گرم

 

بادام آسیاب كرده 75 گرم

 

مربای پوست پرتقال 75 گرم

 

بادام پرك برشته 115 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكلات شیری 175 گرم

 

كره 25 گرم

گروه شیرینی پزی

 

شكلات سفید و كره را به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه سفیده‌ی تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد.

سپس پودر شكر را كم‌كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.

حالا سفیده‌ی تخم‌مرغ را با شكلات آبكرده مخلوط كنید و بادام خرد كرده، بادام آسیاب كرده و مربای پوست پرتقال را نیز بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اكنون مایه‌ی فراهم‌كرده را در فویل قرار دهید و به شكل مثلث در آورید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود.

حال مواد رویه‌ را رویش بمالید و در پرك بادام بغلتانید و به عرض 1 سانتیمتر ببرید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: شكلات را خرد كنید و همراه با كره به روش بن‌ماری آب كنید.

 

برچسب ها: آموزش شکلاتانواع شکلاتشیرینی و شکلاتآموزش قنادیشكلات سفیدشكلات مثلثی بادامیشکلات بادامیرویه شکلات تعداد بازديد: 966 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شکلات چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است