Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 13:00

شیرینی خشک گردویی

شیرینی خشک گردویی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

کره نرم شده                       150 گرم

پودر شکر                            100 گرم

پودر هل                              یک‌دوم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده غلیظ              یک قاشق چایخوری

آرد گندم                              140 گرم

آرد برنج                               50 گرم

آرد نخودچی                         50 گرم

گردوی آسیاب کرده                20 گرم 

مواد لازم رویه

گردوی درسته یا خرد کرده       100 گرم

سفیده تخم‌مرغ                    1 عدد

نجمه درویش

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه هل و زعفران را افزوده و مخلوط کنید.

سپس مخلوط الک کرده آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی را به گردو بیفزائید و آن را درون مخلوط کره و پودر شکر بریزید و با لیسک هم بزنید تا خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.

اکنون خمیر را بین دو کاغذ روغنی، به ضخامت 3-4 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

حالا روی خمیرها سفیده تخم‌مرغ بمالید و گردو بگذارید.

اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری

می‌توانید برای تهیه این شیرینی، توپ‌های کوچکی (حدود 10-15 گرم) از خمیر بردارید و روی خمیر سفیده تخم‌مرغ بمالید و گردو را قرار دهید.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیشیرینی گردوییشیرینی خشکآشپزباشیشیرینی خانگیشور و شیرینشیرینی خشک گردوییروش تهیه شیرینی خشک گردویی تعداد بازديد: 239 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است