Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:30

شیرینی كرم دار لیموئی (بدون فر)

شیرینی كرم دار لیموئی (بدون فر)

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

بیسكویت كرمدار شكلاتی آسیاب‌كرده 250 گرم

 

كره‌ی نرم 80 گرم

 

مواد لازم میانی

 

آب لیموترش 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

پودر شكر 200 گرم

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ی فرم‌گرفته 250 گرم

 

شكلات سیاه آب‌كرده یك چهارم پیمانه

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 2 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

قالب مربع 23 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه بیسكویت‌ و كره را با هم مخلوط‌كنید، در قالب بریزید و فشرده سازید.

سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قراردهید. حالا مواد میانی را روی آن بدهید و صاف نمائید.

اكنون قالب را در یخچال بگذارید تا شیرینی كاملاً ببندد. اینك آن را برای پذیرائی به اندازه‌ی دلخواه ببرید و با شكلات بیارائید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

آب لیموترش را همراه با پودر شكر و ژلاتین، روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شكر حل شود ولی مایه نجوشد.

آن‌گاه صبر‌كنید تا خنك شود. حالا خامه، شكلات، پوست پرتقال و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس مایه‌ی ژلاتینی را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی لیموییکیک و شیرینیشیرینی و دسرشیرینی لیموئیشیرینی پزیشیرینی میوه ایشیرینی بدون فرآشپزباشیشیرینی كرم دار تعداد بازديد: 1628 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است