Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 23:07

اسلایس میوه‌های خشك

اسلایس میوه‌های خشك

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 175 گرم

 

كره سرد و خردكرده 90 گرم

 

شكر ریز  50 گرم

 

مواد لازم میانی

 

مخلوطی از میوه‌های خشك  250 گرم

 

(زردآلو، هلو، گلابی و سیب)

 

آب سیب یا آب پرتقال 300 میلی‌لیتر

 

مواد لازم رویه

 

عسل 225 میلی‌لیتر

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 عدد

 

آب پرتقال 3 قاشق سوپخوری

 

جوی خردكرده 90 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی 20×30 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌طوری كه از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه آرد و كره را به كمك سرانگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده‌نان درآید. بعد شكر را اضافه و مخلوط كنید.

تا خمیر شود سپس آن را در قالب بریزید و فشرده كنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائی‌رنگ شود. پس از سرد شدن، مواد میانی را روی خمیر بریزید و صاف نمائید. حالا مواد رویه را بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید و در قالب سرد كنید. اكنون شیرینی را به صورت مربع یا مستطیل برش دهید.

روش تهیه مواد میانی: در ظرف مناسبی، میوه‌های خردكرده و آب میوه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. سپس با حرارت ملایم و با درِ بسته، 15 دقیقه بجوشانید تا آبش كشیده شود.

روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی، عسل، پوست پرتقال رنده‌كرده، آب پرتقال و جو را مخلوط نمائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآموزش شیرینی پزیآشپزباشیافسانه اسفندیاریاسلایس میوه‌های خشكاسلایس میوهاسلایس با میوه خشک تعداد بازديد: 664 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است