Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 01:08

آب نبات قیچی با طعم زرشك

آب نبات قیچی با طعم زرشك

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر 1 كیلوگرم

 

آب 300 میلی‌لیتر

 

كرم تارتار 1 قاشق چایخوری

 

زرشك 100 گرم

آشپزباشی – سعید بابارحیمی 

 

شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بجوشد. كرم تارتار را به شربت بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا شربت طلائی رنگ و كارامل شود.

حالا شربت را از روی حرارت بردارید، زرشك را به آن بیفزائید و در سینی چربكرده یا روی سنگ بریزید. همینكه شربت اندكی خنك شد، با كاردك چرب آن را زیر و رو كنید تا قدری سفت شود. اكنون آن رول كنید و با قیچی چرب ببرید. آب نبات را در ظرف در دار نگه‌دارید.

یادآوری: می‌توانید به جای زرشك از هل، پسته، نارگیل، اسانس میوه و یا رنگ‌های خوراكی نیز بهره بگیرید.

 

برچسب ها: آب نبات قیچیآب نباتآب نبات زرشكانواع آب نباتطرز تهیه آب نباتآموزش آب نبات تعداد بازديد: 4182 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است