Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:29

شیرینی بادامی زعفرانی

شیرینی بادامی زعفرانی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 100 عدد 

پودر بادام 125 گرم

سفیدۀ تخم مرغ 3 عدد

پودر شکر 165 گرم

کره 280 گرم

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

زعفران سائیده یک و یک دوم قاشق چایخوری

پودر هل 2 قاشق چایخوری

وانیل شکری یک دوم قاشق چایخوری

آرد 325 گرم

مارمالاد توت فرنگی برای تزئین به میزان لازم

عارفه ابن الرضا

پودر بادام را همراه با یک عدد سفیدۀ تخم مرغ و 45 گرم از پودر شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه کره، باقیماندۀ پودر شکر و نمک را نیز در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا  یکدست و سبک شود.

سپس مخلوط کره و پودر شکر را به مخلوط بادام و سفیدۀ تخم مرغ بیفزائید و در حدود پنج دقیقه با همزن برقی بزنید.

حالا دو عدد سفیدۀ تخم مرغ باقیمانده را نیز اضافه کنید و هم بزنید و بعد زعفران، هل و وانیل را درون مایۀ فراهم کرده بریزید.

حالا آرد را کم کم افزوده و با همزن برقی بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

اکنون مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و هر بار گل های کوچکی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی بادامیدستور تهیه شیرینیشیرینی پزیشیرینی زعفرانیآشپزباشیشور و شیرینزندگی آنلاینشیرینی بادامی زعفرانی تعداد بازديد: 229 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است