Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 09:18

شیرینی توپی فندقی

شیرینی توپی فندقی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

 

شكر 100 گرم

 

خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 50 گرم

 

دارچین 1 ‌قاشق چایخوری 

 

فندق آسیاب كرده 70 گرم

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید. كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. آن‌گاه شكر و خامه را بیفزائید و بعد از 2 دقیقه، ظرف را از روی حرارت بردارید. حالا آرد، دارچین و فندق را به آن اضافه كنید و بگذارید مایه ‌فراهم‌كرده، خنك شود.

حالا قالب‌های سلیكون توپی شكل را از مایه پر كنید و به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی شیرینی طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی توپیشیرینی فندقیمواد اولیه شیرینیشیرینی توپی فندقیروش تهیه شیرینی تعداد بازديد: 996 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است