Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:25

مافن شاهتوت

مافن شاهتوت

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكرریز 75 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

كره‌ی آبكرده 60 گرم

 

دوغ بی‌نمك 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شاهتوت 200 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكر ریز 2 قاشق سوپخوری

 

گردوی خردكرده 40 گرم

 

دارچین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده‌كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

قالب ده‌تائی مافن یا ده قالب به گنجایش تقریبی 80 میلی‌لیتر را چرب كنید.

آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین و شكر را در كاسه‌‌ای بریزید و مخلوط تخم‌مرغ، كره و دوغ را به آن بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید.

سپس شاهتوت را به مایه اضافه نمائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا مایه را در قالب‌ها بریزید و مواد رویه را روی آنها بپاشید.

اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه مافن را بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌‌ی مواد رویه: همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: میل كردن این مافن چه گرم و چه سرد بسیار مطلوب است.

 

برچسب ها: انواع مافنآموزش قنادیآموزش مافینمافن شاهتوتمافین شاه توتآموزش شیرینی پزیشیرینی و کیک تعداد بازديد: 632 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مافن چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است