Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 25 آذر 1397 - 13:50

کوکی‌ های دکمه‌ای

کوکی‌ های دکمه‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

کره نرم شده ۱۶۰ گرم

پودر شکر ۱۵۰ گرم

تخم مرغ 1 عدد

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

رنگ خوراکی به دلخواه

اسانس دلخواه چند قطره

آرد  ۳۷۵ گرم

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و ۳۰ ثانیة دیگر مواد را با همزن برقی بزنید.

سپس رنگ خوراکی و اسانس دلخواهتان را بیفزائید و بعد مخلوط الک کرده آرد و نمک را کم کم افزوده و مخلوط سازید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و  ۲ ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگرهای دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

آن‌گاه کوکی‌ها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیکوکی خوشمزهآرزو مقدمکوکی های فانتزیکوکی دکمه ایطرز تهیه کوکی دکمه ای تعداد بازديد: 266 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است