Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:08

فاج كره بادام زمینی

فاج كره بادام زمینی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كورن سیروپ یا گلوكز 3 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 پیمانه (180 گرم)

 

شكر قهوه‌ای روشن  2 قاشق سوپخوری

 

شیر 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

بیكینگ‌سودا1 پینچ

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره سرد50گرم

 

كره بادام زمینی 6 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مارمالاد تمشك 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – سحرسامانی

 

قالب مربع 16 سانتیمتری را با كره چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كورن سیروپ، هر دو شكر، شیر، بیكینگ‌سودا و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. گاهی آن را هم بزنید تا به دمای 118 درجه سانتیگراد برسد

 چنانچه دماسنج در دسترس‌تان نبود، مایه را حدود 12-15 دقیقه بجوشانید، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید، كره، كره بادام‌زمینی و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا فاج را درون قالب بریزید و قالب را در محیط خشك و خنك نگه‌ دارید. قبل از اینكه فاج كاملاً‌خنك شود، با برشگر گل به قطر 4 سانتیمتر گل‌هائی از آن درآورید و بگذارید كاملا خنك شود.

اكنون روی فاج را با مارمالاد تمشك بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: این فاج را می‌توانید در ظرف دربسته، بیشتر از یك هفته نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش فاجفاج كرهفاج با بادامطرز تهیه فاجمواد اولیه فاجفاج تعداد بازديد: 806 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است