Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 06:48

تافی بادام عسلی و شكلات

تافی بادام عسلی و شكلات

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادام پرك برشته  90 گرم

 

شكر  160 گرم

 

آب  125 میلی‌لیتر

 

شكلات سیاه آبكرده  150 گرم

آشپزباشی

 

كف یك سینی را با كاغذ روغنی بپوشانید و بادام را روی كاغذ پهن كنید. شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

بعد حرارت را زیاد كنید تا شكر كارامل شود. سپس شكر كارامل شده را روی بادام‌ها بریزید و صبر كنید تا بادام عسلی خودش را بگیرد.

اكنون آن را به اندازه دلخواه ببرید و به قطعات كوچك تقسیم كنید.

هر یك از بادام‌های عسلی را در شكلات فرو برید و بگذارید تا شكلات ببندد. اینك بادام عسلی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیتافی بادام عسلی و شكلاتتافی بادامتافی عسلیتافی شکلاتمواد لازم تافیروش تهیه تافی تعداد بازديد: 757 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است