Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:59

كنافه پنیری

كنافه پنیری

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 خمیر كدایف 250 گرم

 

كره آبكرده 250 گرم

 

پنیر خامه‌ای 150 گرم

 

پودر شكر 50 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه فرم گرفته حدود 200 گرم

 

گلسه چری یا مربای آلبالو به میزان لازم

 

 مواد لازم برای تهیه شربت:

 

شكر 300 گرم

 

آب 300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

خمیر كدایف را در كاسه مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید. آن‌گاه رشته‌های كدایف را از هم باز كنید تا همه خمیر با كره مخلوط شود. حالا رشته‌های كدایف را در قالب‌های فلزی به قطر تقریبی 10 سانتیمتر، قرار دهید و در مركزشان حفره‌ای بسازید.

سپس درون این حفره‌ها را با مخلوط پنیر خامه‌ای، پودر شكر و وانیلین پر كنید و رویشان را با رشته‌های كدایف بپوشانید. حالا قالب‌ها را در سینی بچینید و كنافه را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینكه روی شیرینی طلائی رنگ شد، آن را از فر در آورید و شربت ولرم را رویش بریزید و بگذارید كاملاً خنك شود. اكنون روی كنافه را با خامه فرم گرفته و گلسه‌چری بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه شربت: شكر، آب و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود. آن‌گاه شربت را 5 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: کنافه پنیریشیرینی ترکیآموزش کنافهکنافه با پنیرکدایف تعداد بازديد: 2199 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است