Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:14

شیرینی شكلاتی

شیرینی شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره‌ نرم 180 گرم

 

شكر 100 گرم

 

آرد 175 گرم

 

پودر كاكائو 30 گرم

 

فندق آسیاب‌كرده  50 گرم

 

پودر نارگیل 40 گرم

 

گردوی خردكرده 30 گرم

 

پودر نارگیل برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم رویه

 

پودر شكر 150 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق چایخوری

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب داغ 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و كف سینی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سفید و پفكی شود. آن‌گاه آرد، پودر كاكائو، فندق، پودر نارگیل و گردو را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید و با فاصله در سینی بچینید.

اینك شیرینی را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید و روی پنجره‌ سیمی خنك كنید. اكنون روی شیرینی‌ها را با مواد رویه بپوشانید و با پودرنارگیل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مواد رویه: پودر شكر، پودر كاكائو، وانیلین و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی پزیشیرینی با شکلاتآشپزباشیمژگان فرهنگشیرینی شكلاتیآموزش شیرینی شكلاتی تعداد بازديد: 1718 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است