Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 02:06

ستاره های فندقی

ستاره های فندقی

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

 

پودر شكر 50 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه‌ی صبحانه 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 125 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

فندق درسته و پوسته كنده به تعداد لازم

 

شكلات سفید آبكرده به میزان لازم

گروه شیرینی‌پزی

 

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا خامه را با یك قاشق سوپخوری از آرد مخلوط كنید و به مایه بیفزائید.

سپس باقیمانده‌ی آرد، بیكینگ‌پودر، پودر كاكائو و نمك را هم افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اینك خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل ستاره قالب بزنید و در سینی چربكرده‌ی شیرینی‌پزی بچینید.

حالا سفیده‌ی تخم‌مرغ را با چنگال بزنید و با قلم‌مو روی خمیرها بمالید و یك فندق در مركز هر كدام بگذارید.

آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، شیرینی‌ها را بپزید. اینك روی شیرینی‌های پخته و خنك شده را با شكلات آبكرده بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیشیرینی فندقیآموزش قنادیستاره های فندقی تعداد بازديد: 750 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است