Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 11:47

اسلایس کنجد

اسلایس کنجد

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کرۀ نرم شده...................  125 گرم

شکر قهوه‌ای .............. 140 گرم

تخم مرغ  ..................   2عدد

آرد   .............  125 گرم

بیکینگ پودر  ................   1 قاشق چایخوری

دارچین   ...............   یک دوم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل  ....................   1 قاشق چایخوری

کنجد  .................   50 گرم

 

 

 

آشپزباشی - نجمه درویش ملا:

روش‌تهیه

کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و زنجفیل را الک کنید و آن را کم کم به مایۀ فراهم کرده بیفزائید و با لیسک هم بزنید.حالا 30 گرم از کنجد را نیز به این مایه افزوده و مخلوط نمایید.اکنون مایۀ به دست آمده را در قالب دارای کاغذ روغنی به اندازۀ 20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید و باقیماندۀ کنجد را رویش بپاشید. اینک شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.همینکه شیرینی خنک شد،آن را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

یادآوری

  می‌توانید این شیرینی را در قالب گرد به قطر 25 سانتیمتر نیز تهیه کنید.

  این شیرینی در ظرف دربسته و در جای خنک دو هفته ماندگاری دارد.

برچسب ها: اسلایس کنجدطرز تهیه اسلایس کنجد تعداد بازديد: 134 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است