Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:40

بیسکویت با كرم زنجفیلی

بیسکویت با كرم زنجفیلی

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 225 گرم

 

شكر ‌ریز 140 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 280 گرم

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

آناناس خشك خرد كرده 100 گرم

 

پودر كاكائو و پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم زنجفیلی

 

ماست چكیده 150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

گروه شیرینی پزی

 

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا آرد، نمك و آناناس را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر فراهم كرده را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و حدود 3 ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده بگذارید و با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر كنكره‌دار به قطر 5 سانتیمتر دایره‌هائی از آن ببرید.

خمیرهای بریده شده را با فاصله در سینی بچینید. بیسكویت را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.

آن‌گاه روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و بعد بین هر دو بیسكویت قدری كرم بمالید و با پودر شكر و پودر كاكائو بیارائید.

روش تهیه‌ی كرم زنجفیلی: همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید و سپس مصرف نمائید.

 

برچسب ها: انواع بیسکویتآموزش قنادیبیسکوییتبیسکویت زنجفیلیبیسکوییت زنجبیلیكرم زنجفیلیکرم زنجبیلی تعداد بازديد: 639 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است