Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:05

قطاب آناناس

قطاب آناناس

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن صاف 150 گرم

 

پودر شكر 60 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر خشك 1 قاشق سوپخوری

 

شربت ساده (بار) 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 300 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ برای تزئین 1 عدد

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

كمپوت آناناس آبگرفته 200 گرم

 

پودر نارگیل 100 گرم

 

پودر شكر 40 گرم

 

اسانس آناناس 2 قطره

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی           

 

روغن را در كاسه‌ مناسبی بریزید و 4 دقیقه، با همزن برقی بزنید. آن‌گاه پودر شكر، وانیلین و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا شیر خشك و شربت را اضافه كنید و یك دقیقه‌ دیگر، مواد را هم بزنید. سپس آرد را بیفزائید. همزن برقی را خاموش كنید و مواد را با دست مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

اكنون خمیر فراهم‌كرده را روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چربكرده بچینید، آن‌گاه روی هر خمیر به اندازه‌ 1 قاشق چایخوری از مایه‌ میانی بگذارید و خمیر را تا كنید تا به شكل نیم‌دایره درآید. سپس رویشان زرده‌ تخم‌‌مرغ بمالید و قدری خلال پسته بپاشید.

حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 170 درجه‌ سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، قطاب را بپزید.

روش تهیه‌ مایه‌ میانی: آناناس را خرد كنید و در كاسه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه پودر نارگیل، پودر شكر و اسانس آناناس را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: قطاب آناناسآموزش قطابروش تهيه قطابمواد لازم قطابقطابآشپزي با آناناسشيريني قطاب تعداد بازديد: 5120 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است