Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:59

شیرینی تابیدۀ بادامی

شیرینی تابیدۀ بادامی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کرة نرم شده..............  125 گرم

شکر دانه ریز................  80 گرم

زردة تخم‌مرغ ............... 2 عدد

اسانس وانیل.................. یک‌دوم قاشق چایخوری

خامه....................... 3 قاشق سوپخوری

آرد ...............280 گرم

بیکینگ‌پودر.................. یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک ...................1 پینچ

پودر بادام................ 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی:

روش‌تهیه

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زردة تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خامه و مخلوط الک کردة آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و پودر بادام را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هر بار به اندازة 2 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به طول تقریبی 30 سانتیمتر رول کنید. حالا آن را دو لا نمائید و به هم بتابانید و بعد به شکل حلقه درآورید. اینک حلقه‌های فراهم کرده از خمیر را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر نگه کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و بعد آنها را با رویال آیسینگ بیارائید.

روش تهیه رویال آیسینگ: یک عدد سفیدة تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و 100 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید. آن‌گاه یک چهارم قاشق چایخوری پودر کرم تارتار به آیسینگ اضافه کنید و قسمتی از آیسینگ را به رنگ لیمویی و قسمتی را به رنگ سبز درآورید. حالا برای ساخت غنچة گل‌ها از ماسورة شمارة 102 و برای برگ از ماسورة شمارة 65 استفاده کنید.

خواص  بادام

بادام سرشار از مواد مغذی است که برای تکامل و سلامت مغز انسان اهمیت دارد. مصرف بادام با افزایش سطح هوش ارتباط زیادی دارد و به همین خاطر از زمان‌های دور به ‌عنوان یک غذای اصلی برای کودکان در‌حال‌رشد استفاده می‌شده است. این خشکبار از ریبوفلاوین و ال‌کارنیتین تشکیل شده است که ازجمله مواد مغذی برای مغز هستند. بادام فعالیت‌های مغزی را افزایش می‌دهد، در ایجاد مسیرهای عصبی جدید نقش دارد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهند که استفاده از بادام در رژیم غذایی، مثل روغن بادام، برای سلامت عمومی و عملکرد بهتر دستگاه عصبی مفید است.

برچسب ها: شیرینی بادامیرویال آیسینگطرز تهیه شیرینی بادامیشیرینی تابیدۀ بادامی تعداد بازديد: 920 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است