Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:15

باقلوای ترکی

باقلوای ترکی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه باقلوای ترکی

 

شكر  500 گرم

آب  250 میلیلیتر

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر باقلوا:

آبلیمو  2 قاشق چایخوری

آب معدنی یا سودا 200 میلیلیتر

نمك  یك چهارم قاشق چایخوری

تخممرغ  1 عدد

آرد  به میزان لازم

گردوی آسیاب كرده 350 گرم

هل سائیده 20 گرم

مارگارین نرم  200 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ برای تزئین   1 عدد

 

 

 

آشپزباشی - ماه منیر نوری

 

طرز تهیه باقلوای ترکی

روش تهیهی شربت:

شكر و آب را، در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا شكر كاملاً حل شود و شربت، قوام آید. سپس آبلیمو را بیفزائید و بعد از چند جوش، از روش اجاق بردارید.

روش تهیهی باقلوا:

درون كاسهای آبلیمو، سودا، نمك و تخممرغ را بریزید و خوب مخلوط كنید. بعد بتدریج آرد را بیفزائید تا مایهخمیر شود. خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. سپس روی خمیر را با دستمال نمناك بپوشانید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید. گردو و هل را با هم مخلوط كنید. اكنون خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم سازید و هر قسمت را با وردنه باز كنید. مارگارین را نیز به چهار قسمت تقسیم نمائید و روی هر یك از خمیرها بمالید. چهار عدد خمیر را روی هم قرار دهید و سه لا تا بزنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید. اینك روی سطحی آرد پاشی شده، خمیر را باز كنید و به صورت مربعهای 6 سانتیمتری درآورید. بعد یك قاشق از مخلوط گردو و هل در وسط هر خمیر بریزید و هر قطعه از این خمیرهای 6 سانتیمتری را به صورت مثلث درآورید و روی خمیرهای تا كرده، زردهی تخممرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس از فر درآورید و شربت را روی باقلوا بریزید تا كاملاً جذب باقلوا شود.

برچسب ها: آموزش باقلواانواع باقلواطرز تهیه باقلواباقلوای ترکیطرز تهیه باقلوای ترکی تعداد بازديد: 876 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟