Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:25

بيیسكويت فلفلی شكلاتی

بيیسكويت فلفلی شكلاتی

shooroshirin5

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

پودر كاكائو 75 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر قهوه‌ی اسپرسو 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره‌ی نرم 190 گرم

 

شكر 200 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

اسانس وانیل یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ترافل به میزان لازم

گروه شیرینی پزی

 

آرد، پودر كاكائو، نمك، فلفل سیاه، پودر قهوه و دارچین را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.

آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ و وانیل را به آن بیفزائید و مواد خشك را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را به قطر 5 سانتیمتر رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و خمیر را 10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید.

آن‌گاه خمیر را در ترافل بغلتانید به طوری كه تمام سطح خمیر به ترافل آغشته شود.

سپس آن را به ضخامت نیم سانتیمتر ببرید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی قرار دهید.

رویشان فلفل سیاه بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید.

 

برچسب ها: بیسکویت شکلاتیآموزش بیسکویتانواع بیسکویتشیرینی پزیآموزش قنادیبیسکوییتبيیسكويت فلفلی شكلاتی تعداد بازديد: 667 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است