Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 05:52

شیرینی گل بنفشه

شیرینی گل بنفشه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

کره  100 گرم

پودر شکر 40 گرم

وانیلین  یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد  200 گرم

بیکینگ پودر  یک‌چهارم قاشق چایخوری

ترافل مرواریدی   به میزان لازم

آشپزباشی - مریم امیری

کره، پودر شکر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

خمیر را اندکی ورز دهید و در کیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر باز کنید و با برشگر به قطر یک سانتیمتر قالب بزنید.

سپس خمیرهای قالب‌زده را به شکل گل روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اینک مرکز این گل‌ها را با ترافل‌های مرواریدی بیارائید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی خشکآشپزباشیمریم امیریشیرینی ویژه نوروزشیرینی نوروزیشیرین گل بنفشهکوکی گل بنفشه تعداد بازديد: 1688 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است